DONUT SEVERLER İÇİN ÖZEL İÇERİK

donut yapılışı

Karatay için çok sinirlendirici bir içerik olsa da görselleri gördüğümüz zaman yapacak bir şeyimiz kalmadı. Biz de şu an oturduğumuz yerde siparişini verdiğiniz donutları beklemekteyiz. Oluşturduğumuz içeriğin pişmanlığını daha siparişler gelmediği için yaşayamadık. O yüzden gözleriniz doysun gari! Bazılarının donut olduğundan biz de emin değiliz! Bunu en başından iletelim. Sanki sadece görsel bir hitabet amacıyla yapılmış gibiler.

donut yapılışı

donut yapılışıdonut yapılışı



donut yapılışı

Görüntü açısından ne kadar kusursuz olduklarının farkındayız ama bu işin temeli tabi ki de lezzet. Gıda boyasından şekerli süslemelere kadar zarar ziyan bir sağlık getirisi olan bu minnak tatlış şeylerin tarifleri de her yerde. Biz de hazır bulmuşken sizinle paylaşmadan edemedik. Belediye çalışıyor gençler!



 Nasıl yapıldığına ulaşabildiğimize göre geriye sadece süsleme işlemi kalıyor ve bu noktada Karatay’ın laneti üzerimize çökmeye başlıyor! Bu kadar güzel ve can alıcı süslemelerin temel sırrı tabi ki de gıda boyası ve çok çok çok zararlı! Peki, ne yapacağuk! Biz bu güzellikten mahrum mu kalacağuk? Bizim de tatlı krizlerimiz göz zevki ile tamamlanmayacak mı? Tamamlancak! Ahan da size evde yapılabilen gıda boyasını aratmayan renklendirme teknileri BURADA! Kısaca gençler, pancarı severiz pembe suyundan ötürü…


donut yapılışı

donut yapılışı

donut yapılışıdonut yapılışı

donut yapılışı

Eğer ki, ben bu kadar işle uğraşamam bana az öz bu işin aslını anlatacak yok mu? Bir de şu işin süslemesine kadar sağlam bilgi lazım! Beni yormayın diyorsanız BU VİDEO’dan da istediğiniz bilgiye ışık hızıyla ulaşabilirsiniz.

donut yapılışı


donut yapılışıdonut yapılışı

donut yapılışı

donut yapılışı

Donut ısmarlayanlarınız çok olsun!
donut yapılışı

Daha fazla görsel ve kaynaklara ulaşmak için TIKLAYIN gençler.
Blogger tarafından desteklenmektedir.