SQUID GAME ve YAPILAN GRAFİK TASARIMLARI

Squid Game

Tam da tahmin ettiğiniz o şeyin üzerine bir şeyler paylaşıyoruz!


Squid Game

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran "Squid Game" yani Kalamar Oyunu, özellikle sosyal medyanın her köşesinde karşımıza çıkmaya başlayınca bize acaba bu dizi için neler üretmişler diye bir bakalım dedirtti. 

Ciddi bir araştırma yaptıktan sonra da hemen açıp izlemeye koyulduk. Sebebini tam olarak bilmiyoruz ama -çok abartıldığı için de olabilir- o kadar da şey etmenin bir anlamı yok. Öncelikle her yer kan, şiddet ve dehşet arkadaşlar. Bol bol Matrix'e gönderme var ki neden yaptılar bunu onu da çözemedik. En nihayetinde bir şekilde diziyi bitirdik. Bünyeyi biraz etkiledi diyebiliriz. Gerçek dünyaya dönene kadar paradan nefret ettik mesela! Bu tip enterasan etkileri var. Gönül ister ki dizi hakkında bol bol konuşalım yorum yapalım ama olmaz! Dizi seyretmeyene de olmadık bir şey yapmak istemeyiz. 

O yüzden lafı uzatmadan belki aradığınız o görseli ya da afişi bulabilirsiniz diye en çok beğendimiz Squid Game işlerini ayıkladık koyduk. Yazının en sonunada Bu işlerden çok daha fazlasını bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir link ekledik. 

Erittiğiniz şekerin içine karbonat eklemeyi de unutmayın!
Araştırmaya yönlendiren bilimsel bir spoiler vererek hızlıca uzaklaşıyoruz efendim.


Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Squid Game

Daha fazlasını bulmak ve indirmek için TIKLAYINIZ!

Squid Game

Verdiğimiz şekerli karbonatlı spoilerin spoilerini de bu görsel ile vermiş olalım arkadaşlar.

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.