FOTOĞRAFÇILIK VE ŞEMSİYE

şemsiye fotoğrafları

Gün geçmiyorki fotoğrafçılık sanatına hayran kalmayalım.
Uzun zamandır, kitap kapaklarında bile kullanılmış, şemsiye ile yapılan sokak dekorasyonlarını görüyoruz. Ciddi anlamda güzel oldukları konusunda hemfikiriz umarım. Biz de tüm dünya da ne kadar farklı bu tip dekorlar yapılmış onları bir görelim dedik.
Ama bunun sonucunda karşımıza ciddi anlamda iyi çekilmiş fotoğaflar çıktı.

Şemsiye zaten başlı başına oldukça çekici ve hoş bir obje olarak karşımıza çıkıyordu ki renkler ve tasarımlarla bir araya gelince daha da hoş bir şey oldu. 

Şimdi öncelikle parçamızı açıyoruz.
Sonra da seyre dalıyoruz.
Maksat geyiğimiz bol olsun :)


Bu tip sokak dekoru haberi alırsanız, kapın makinenizi koşun oraya!
Sizin neyiniz eksik ayol!



şemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğraflarışemsiye fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.