VEGANLIK BİR SANATTIR

vegan yiyecekler
Tüm fotoğraflar © Naturally.jo. 

Veganların açmış olduğu öyle instagram hesapları var ki resmen veganlığın sanat olduğunu ispatlıyorlar. Sanat derken bunu sadece yemek sanatı olarak ele almayın. Veganlık başlı başlı başına çok zor bir şey. Yedikleri her şeye dikkat ediyorlar ve bunu bir felsefe, bir hayat görüsüşüne, dayanarak incelikle yapıyorlar.
Bu hesap oldukça genç bir bireye ait, 16 yaşında kendileri, bu yüzden kendine "vegan ergen" gibi lakap bulmuş. Hayatın sıkıcı yemekler yemek için çok kısa olduğu görüşünde. Yorumlara baktığınız zaman genellikle tarif istiyorlar. İstenmeyecek gibi de değiller. 

Bu harika yemekleri ve tatlıları naturally.jo hesabından takip edebilirsiniz.

vegan yiyecekler


vegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyeceklervegan yiyecekler

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.