ÇATAL KAŞIK SETLERİNDE YENİ TREND

çatal kaşık takımı

Son sıralarda, özellikle Instagram’dan takip ettiğimiz birkaç hesap bu özel tasarım çatal kaşık modellerini paylaşınca dikkatimizi çekti. “Sanırım bu bir trend alarmı!” diyerek birbirimize baktık. İçerikleri incelediğimiz zaman da karşımıza harika ev dekorasyon ürünleri satan bir site çıktı. Üstelik tasarım sadece bir iki tane çatal kaşıkla da sınırlı değildi. Farklı isimlerle oluşturulan seriler. Renkli olmasıyla ön plana çıkan, ayna gibi parlayan, oval hatlarıyla dikkat çeken farklı farklı çatak kaşık takımları bulduk. Tasarımlar o kadar orijinal ki insan masa da nasıl durur diye düşünemiyor. Ürünleri direkt alıp vitrine koysam nasıl olur diye düşünmeye başlıyor.

çatal kaşık takımı

Hele ki bu “hem çatal hem de kaşık olabilen” seti gördüğümüz zamanki duygu durumumuzu şu an tam olarak anlatamıyoruz. Bu kadar fonksiyonel olmasına lafımız yok çünkü daha önceden de bu tip çalışmaları görmüştük ama bu tasarımın hatları hiç bu kadar oval ve nazik olmamıştı!

çatal kaşık takımı

Özelliklerine baktığımız zamanda da öyle göründükleri gibi nazik veya hasar görmeye müsait değiller. Kendileri paslanmaz çelikten yapılmış oldukça dayanıklı ürünler. Ayna cilalı olmalarından tutun, çevre dostu olmalarına kadar birçok güzel özelliğe sahipler. Renk seçenekleri oldukça fazla. Biliyorsunuz normalde ya gümüş ya altın olarak gördüğümüz çatal kaşık setleri son sıralar aralarına italik siyahın girmesiyle daha bir modernleştiler. Ama bu size göstereceklerimizin daha iyisini çıkana kadar en iyisi bunlar diyoruz.


Diğer yandan hiç birimizin bu çatal kaşık setleri kadar güzel fotoğrafları çekilmemiştir. 
Bu imaj çalışmasını, bu fotoğraf çekimlerini ayakta alkışlıyor ve iyi seyirler diliyoruz.

Ürünleri daha ayrıntılı incelemek isterseniz diye sitenin linkini aşağıya konduruyoruz.

Bu sitede ev dekoru için neredeyse her türlü ürün mevcut.

çatal kaşık takımı
Tüm fotoğraflar © dcorstore 



çatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımıçatal kaşık takımı

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.