VOLANLI VE KATMANLI ELBİSELER

moda tasarımı

Moda tasarımı konusunda çok fazla bir bilgimiz yok ama yaz geldi mi bir volan modası illa ki ortaya çıkıyor. Özellikle ince olan bizim "tiril tiril" dediğimiz bluzlar elbiseler başlıyor kendini göstermeye. Bizim bulduğumuz çalışmalar ise heybetli bir heykel biçiminde. Hatta bir kısmı 3 boyutlu elbiseler olarak geçiyor. 

Oldukça sık ve abartılı volanlar kullanarak elbiseleri 3 boyutlu yapmışlar diyebiliriz. Diğer kısmı ise volanlı olarak ele alınacak türden değil. Evet bir yerde çok sık ve küçük volanlar yapılmış denilebilir ama onlara daha çok katmanlı denilebiliyor. Yani bizce öyle! Bir türlü tam olarak ne dendiğini bulamadık çünkü.

Türlü türlü kumaşı almışlar, dolayıp dolayıp, kat kat yapıp çok farklı çalışmalar ortaya çıkarmışlar.
Gerek kumaşın özelliği gerek yapılan çalışmalar sonucunda da öyle günlük yaşamda giyebileceğimiz şeyler çıkmamış ama birçok konuda size fikir verebilir.

Bir de çok daha fazlasını Pinterest hesabımızdan bulabilirsiniz.

moda tasarımı

moda tasarımı
moda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımı


Bu aşamadan sonraki çalışmaların ciddi bir emek işi olduğunu düşünüyoruz.
3 boyutlu olarak ele alınan kıyafetlerin bir kısmıda burada.
Zaten baktığınız zaman bir garip olacaksınız.
"Anam bu ne!" diyeceksiniz.
Moda haftalarının o "gene garip şeyler yapmışlar!" dedirten havası esecek üstünüze.
Hazır olun!


moda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımımoda tasarımı


Bu da bizden size bir gül olsun efendim. Sevgiler...

moda tasarımı

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.