BALIK ÇANTALAR BULDUK

don fisher

Balık denilen canlıyı sadece rakı masasında ızgara olarak seviyorsanız buna bir lafımız yok.
Ama bu canlıyı bir de tasarımsal olarak ele almak lazım.
Çünkü hiçbir yengeç ya da hiçbir palamut bu kadar sempatik ve güzel gözükmemiş olabilir gözünüze.
Ürünleri incelediğiniz zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Anladığım kadarıyla ilk başlarda tüm ürünleri çanta olarak tasarlıyorlardı.
Çanta dediysem her türlüsünü düşünün.
Bozuk para çantaları, kalemlikler, vb.
don fisher
Tüm fotoğraflar © Don Fisher 
Ama zaman içinde ürün yelpazesini genişletmişler.
Şöyle ki sitelerine girip bir göz atarsanız karşınıza bebek donu bile çıkabiliyor!
Haklılar tabi ki! Çünkü tasarımların gerçekten bu kadar çekici ve farklı kılan temel özelliklerinden biri kumaş seçimleri. Kumaşların renkleri ve desenleri o kadar başarılı ve güzel ki o kumaşlarla masa örtüsü bile dikseniz otaya çıkacak şey harika olacaktır.
Diğer yandan ürünler el yapımı, bu özelliği ile zaten markanın değeri çok farklı bir alanda konumlanıyor. Zaten biraz dikkatli inceleyince el yapımı olamama şansı yok ürünlerin. Çünkü seçimi yapılan kumaş özel kesilmeli ve tam kesimi yapılan yerlerden dikilmeli. Ancak o şekilde bu kadar başarılı bir balık figürüne ulaşılabilir.

don fisher

Balık figürleri kendi içlerinde ayrılıyor. Bir kısmı Alaska Denizinden bir kısmı Atlantik Okyanusundan ve daha birçok yerden seçilme. Yani bu balıklar baya bildiniz gerçek balıkların figürleri. Gerçi hepsini balık olarak ele almamak lazım, ahtapot bile var! Deniz canlısı bunlar, deniz canlısı…

çanta tasarımları

Bazı ürünlerin ve markaların başarılı olma sebepleri arasında kendilerine özel bir konsept seçmeleri olduğunu biliyoruz. Don Fisher için de bu geçerli. Adamlar denizden çıkan her şeyi “Babam olsa yerim!” şeklinde ele almayıp, ben bunun tasarımını yaparım demişler. Harikalar yarattıklarını düşünüyorum.
Sitelerini görmek için TIKLAYIN!
Instagram’dan takibe almak için bir de buraya TIKLAYIN!


don fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisherdon fisher

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.