TAŞ BOYAMADA YENİ TARZ

taş boyama teknikleri

Selam Dünyalılar,

Bugün konumuz taş boyama ve sanatçımız Natasha Newton.
Google'da taş boyama diye arattığınızda karşımıza çıkan modellere oldukça aşina olduğumuz bugünlerde yeni bir tarz ele alalım dedik. Özellikle minimalizm ve sadelikten yana olanlara yeni bir soluk gelsin dedik.
Biliyorsunuz, genellikle sahil kenarı hayali olan bu taş boyama artık tam anlamıyla bir sanat haline geldi. Mandalasından manzara çizimine kadar bir çok şey taş üzerine boyanarak yapılıyor, ortaya harika işler çıkıyor. Diğer yandan taşın oldukça iyi bir malzeme olduğunu da kabul etmek lazım. Kendine has dokusu ve rengiyle doğal bir zemin oluşturan taşlar, bir de ham madde olarak ele alınırsa ücretsiz!

Şekli, yapısı, vb. sizin araştırma ve bulma yetinize kalmış olsa da, bizce stres atmak için en iyi yöntemlerden biri o taşların arasına girip aradığınız şeyi bulmak. Sahil ve su sesi de cabası.

Natasha'nın çalışmalarına baktığınız zaman sadece taş boyama ile ilgili çalışmlar olmadığını şimdiden söyleyelim, biz konu başlığı olarak sadece taş boyama kısmını aldık. Kendileri aynı zamanda oldukça başarılı bir ilustratör.

Bu harika işleri natashanewtonart adresinden takip edebilirsiniz.
Satın almak isterseniz kendilerinin ETSY'de bir dükanı var.

taş boyama teknikleri


taş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleritaş boyama teknikleri

Hiç yorum yok:

Fikrinizi almak isteriz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.